Horizont Consulting Kft.

 

FŐOLDAL

PÁLYÁZATOK

SZOLGÁLTATÁSOK

ELÉRHETŐSÉG

 

SZOLGÁLTATÁSAINK

Projektgenerálás, pályázati előminősítés

Személyes konzultáció során megvizsgáljuk fejlesztési elképzeléseit. Az ötleteket projektekké alakítjuk, elkészítjük azok megvalósítási tervét, valamint a megadott adatok alapján elvégezzük cége, valamint a projektportfólió pályázati alkalmasságának ellenőrzését.

Pályázatkészítés

Adott pályázati konstrukció előírásainak megfelelően elkészítjük és benyújtjuk a pályázati dokumentációt, segítjük Önt az irányítóhatósággal, együttműködő partnerekkel történő kapcsolattartásban.

Projektindítás, támogatási szerződés megkötése

Sikeres pályázat esetén az Ön igényeinek megfelelően részt veszünk a támogatási szerződéskötés folyamatában, a projektindítás során segítséget nyújtunk a megvalósítási tervek felülvizsgálatában, szükség szerinti korrekciójában.

Projektmenedzsment

Vállaljuk a teljes körű projekt menedzsment feladatokat. Szakmai segítséget nyújtunk a nyertes pályázat sikeres lebonyolításában, úgy mint:

Képzések, tréningek

Amennyiben Ön, vagy munkatársai kívánnak aktívan részt venni a pályázatírás, projektmenedzsment feladatokban, így belső képzések, gyakorlatorientált tréningek keretében vállaljuk az erre való felkészítést az Ön igényeinek megfelelő speciálisan elkészített tematikában.

Amennyiben kérdése van, kérjük, keressen fel minket, szakértőink állnak rendelkezésére.

© Horizont Consulting Kft., 2020
Minden jog fenntartva!